2CA57499-C126-449A-B50B-C2EEE0602957 kopia

ANNIE SCHACHTEL

Lärare

Lite om mig

Med stor passion för rörelse och anatomi har jag spenderat större delen av mitt liv till att utforska kroppens möjligheter och begränsningar. Tidigt fann jag glädjen i dans och rörelsespråk och utbildade mig följaktligen till samtida dansare – på Salzburg Experimental Academy of Dance och på Dans- och Cirkushögskolan i Stockholm.

 

Under mina år som dansare har jag kombinerat min träning med andra rörelsemetoder som Body Mind Centering, somatisk rörelseterapi, pilates och olika sorters yoga. Det var inte förrän senare när jag flyttade till British Columbia, Kanada som jag genom mitt yogautövande kom i kontakt med Bowspring. Direkt fångades jag av den anatomiska intelligens som ligger till grund för Bowspring, samt imponerades över de resultat som träningen snabbt gav mig.

Idag brinner jag för att sprida vidare den kunskap och de fördelar som Bowspring har gett mig. Med ett fokus på funktionalitet och stabilitet framför flexibilitet strävar jag efter att vi alla ska hitta glädje och lätthet i våra rörelser.

just nu på yos

Adress

Katarina Bangata 21
116 39 STHLM

Mail

Skicka mail till
info@yosyoga.se

footer
footer