fyrkantig_Maja

Maja Åström

LEG. FYSIOTERAPEUT
YOGA/MINDFULNESSINSTRUKTÖR

Yoga i olika former har de senaste 20 åren varit en del av mitt liv men har under senare år även blivit en del av behandlingsarbetet med mina klienter/patienter. Centralt i Mediyoga är att skapa balans på alla plan, fysiskt, emotionellt och mentalt. Som fysioterapeut arbetar jag med stressrelaterade tillstånd, sömnproblem, smärt/spänningstillstånd, nedstämdhet, utmattningssyndrom och andra kroppsliga besvär och sjukdomar. Mitt stora intresse för de yogiska principerna, den kinesiska och ayurvediska läkekonsten i kombination med mina medicinska kunskaper har bidragit till att se människan ur ett holistiskt perspektiv och dess fantastiska förmåga till självläkning och utveckling

Behöver du hjälp med att komma till rätta med stressrelaterade tillstånd, fysioterapeutisk behandling, eller privat konsultation för bedömning och behandling för specifika behov kan du boka behandling hos Maja som är leg fysioterapeut med inriktning på psykisk ohälsa.
Du kan boka behandling med Maja på Yos studio eller Online.

Maila maja@yosyoga.se

136708414_196445995521316_53136936066217480_n

Martina Törnvall

MASSAGEBEHANDLINGAR

Jag brinner för allt som hjälper oss att må bra. Jag tror att det är från den platsen vi verkligen kan njuta av livet. Idag springer hela samhället på snabbare och snabbare, och det är svårt att stanna upp och känna in. Yoga, meditation och kroppsbehandlingar är några av de tekniker vi kan använda för att göra just detta. Skapa utrymme i vardagen att blicka in. Släppa taget. Återhämta oss. Finna ny energi. Med mina Alchemy of Touch behandlingar vill jag ge dig just detta, en stund där du kan fylla på dig själv.

Massage är som medicin för själen. Vi längtar nog alla efter beröring och kanske det är just det vi saknar i våra liv. Alchemy of Touch är en djupt avslappnande, transformerande, och helt unik form av massage där vi kombinerar flera olika tekniker för att skapa förutsättningar för kroppen att läka inifrån. Vi använder tekniker som Deep Tissue, Fluid Touch (skakningar och vaggande rörelser), Thai Yoga massage, Joint Release och Traditionell massage. Behandlingen fokuserar på kroppen som helhet och hjälper dig att släppa kroppsliga och mentala spänningar, skapa balans i sinne och själ. Vi går på djupet och skapar samtidigt förutsättningar för skön avslappning.

Jag är utbildad massör, hängiven yogalärare och passionerad näringsterapeut. Jag fann yogan – och andra tekniker att släppa stress och spänningar i kropp och sinne – under en utmanande tid som stressad juriststudent. Yogamattan blev min säkra hamn och efter några år som affärsjurist valde jag att dedikera hela mitt liv åt att dela yoga och andra läkningstekniker med andra. Idag har jag många års erfarenhet av olika slags kroppsbehandlingar, och med min bakgrund i yogan har jag ett helhetsperspektiv i behandlingarna. På YOS Yoga erbjuder jag sköna massagebehandlingar. Jag driver även yoga- och meditationsretreat i The Soul Space – en total upplevelse för kropp, sinne och själ och en plats för inre läkning och vila med destinationer som Stockholms skärgård, Indien och franska Bretagne.

Priser:
60 min 850 kr
90 min 1050 kr

Klippkort 3 x 60 min behandling 2250 kr

Klippkort 3 x 90 min behandling 2850 kr

För bokning kontakta mig på
tornvall.martina@gmail.com
0703534846

footer
footer