IMG_1413

GUNILLA KLENSMEDEN

Betrayal Theory for Change

GUNILLA KLENSMEDEN

Jag är leg. läkare, specialist i psykiatri och har doktorsgrad i medicin. Jag är också utbildad i schematerapi och EMDR terapi samt har stort intresse för neurofysiologi. Jag har speciellt fördjupat mig i Polyvagal teori, som förklarar hur nervsystemet reagerar på stress och överväldigande händelser.

Jag har på senare år utvecklat Betrayal Theory for Change, som används som utgångspunkt för både behandling och kurser, t.ex. i empowerment. Behandlingen är effektiv vid de flesta psykiska tillstånd, t.ex. sömnproblem, depression, ångest, posttraumatisk stress, personlighetsproblem och smärtproblematik. Ev. behov för medicinering och sjukskrivning utvärderas fortlöpande i behandlingen.

 

Du kan boka tid direkt här https://system.easypractice.net/book/gunilla-klensmeden
eller skicka ett sms till 073 125 6068.

Mer information om Betrayal Theory for Change får du här: www.neuroinstitute.se

16722c8c400953fb7f51

ANNA LOKRANTZ

Massageterapeut

ANNA LOKRANTZ
MASSAGETERAPEUT

Jag har arbetat som massageterapeut sedan 2005. På företag, drivit egen verksamhet och varit på Sturebadet under fyra år.

Jag erbjuder klassisk massage, bindvävsmassage och koppning.
Bindvävsmassage används med fördel på personer som känner sig stela och spända i sin kropp. Bindväven blir då tight och smiter åt , som en kostym som blivit för trång. Tekniken är kraftig och går på djupet.
Koppning består av massage med silikonkoppor som arbetas med över hela kroppen i speciella riktningar. Den är kraftig och ökar kroppens cirkulation effektivt. Koppning kan används som behandling mot celluliter, då tillsammans med en speciell cirkulationsökande olja.
Det finns även koppor för behandling av ansikte. Rynkor slätas ut och huden får lyster.

Då jag själv praktiserat yoga under många år, känns det naturligt att massera på en yogastudio. I min massage finns yogans holistiska synsätt hela tiden med som en röd tråd. Det ger möjlighet att få en djupare kontakt med sin kropp, komma ner i varv och slappna av.

Boka tid hos mig på mob 0708237614 eller maila till anna.lokrantz@gmail.com

footer
footer