Maja Yoga33374_bw

Maja Åström

Grundare och lärare

Lite om mig

Jag har alltid varit nyfiken på människans natur – hur allt samverkar. Som legitimerad fysioterapeut är min inriktning stressrelaterade tillstånd. Mitt arbete har lärt mig att kontakt med den fysiska kroppen är ett viktigt redskap för läkande processer; att lära sig lyssna och förstå sig själv bättre både till kropp, själ och sinne.

Yoga har varit en del av mitt liv sedan 1990 då jag bodde i Brasilien och gick på min första yogaklass. Sedan dess har yogan följt mig i livets olika skeden, och till slut blivit en naturlig del i mitt behandlingsarbete med mina patienter och klienter. Mitt synsätt på människan som helhet och vår förmåga till självläkning och utveckling grundas i mina medicinska kunskaper tillsammans med min fördjupning i de yogiska principerna, ayurvedisk läkekonst och traditionell kinesisk medicin.

Förutom min examen i fysioterapi från Karolinska Institutet 1992, är jag utbildad som mediyogaterapeut vid Institutet för Medicinsk Yoga. Jag har även studerat mindfulness hos doktor Eva Henje Blom, och akupunktur för stressrelaterad ohälsa, åter på Karolinska Institutet.

just nu på yos

Adress

Katarina Bangata 21
116 39 STHLM

Mail

Skicka mail till
info@yosyoga.se

footer
footer