Maja Åström

MAMMA-BABY YOGAKURS VT 2021

Tisdagar kl 11-12

Kurs 1
2/2, 9/2, 16/2, 23/2, 2/3 & 9/3

Kurs 2
16/3, 23/3, 30/3, 6/4, 13/4 & 20/4

PRIS PER KURS
2100kr

BOKNINGSVILLKOR:
Bokad plats av Workshops, event, resor, kurser eller utbildningar är bindande. Bokning görs via Yos hemsida eller direkt till Yos reception. Observera att plats till workshop, event, resor, kurser eller utbildningar är garanterad först när betalning registrerats hos Yos Yoga. Vid frånvaro utgår full debitering.
Återbetalning kan endast ske vid skada eller sjukdom mot uppvisande av läkarintyg.

  • Dela

MAMMA-BABY YOGA

KURS MED MAJA ÅSTRÖM

Som nybliven mamma är yoga ett fantastiskt sätt att komma igång efter graviditet och förlossning. Det kan vara en stor omställning att få barn, kroppsligt, mentalt och känslomässigt.
Mamma-baby yoga hjälper dig att bygga upp, stärka och läka kroppen långsamt inifrån och ut. Vi fokuserar på hållning, core, bäckenbottenmuskulatur, andningstekniker och avspänning. Medveten andning och avslappning är stressreducerande och främjar en bättre sömn, det bidrar till lugn och en känsla av tillit, vilket skapar utrymme för att knyta an till ditt barn.
Här får du chansen att återhämta dig, tillsammans med din baby och andra mammor på ett lustfyllt sätt. Bebisens behov styr klassen.

Inga förkunskaper krävs. Rekommenderad ålder på bebis är runt 2-6 månader och hen bör ej ännu kunna krypa. Ta med en filt, fäll eller liknande till din bebis att ligga på.
Vi rekommenderar att ta med ditt barn i bärsele/ bärsjal då det är begränsat utrymme för barnvagn på studion.

Om Maja:
Maja Åström är leg. fysioterapeut, mediyogaterapeut, mindfulnessinstruktör. Hon har yogaklasser/ kurser i gravidyoga, mamma-baby Yoga, mediyoga, yin och mindfulness. Maja har lång erfarenhet av psykiatrisk fysioterapi med inriktning på stressrelaterade tillstånd.

footer
footer