SELF COMPASSION

Lärare

SOFIA KINGSTEDT VON CORSWANT

Workshopen framskjuten, nytt datum kommer snart. Maila info@yosyoga.se för intresseanmälan och info om datum.
PRIS 400KR

Vi pressar oss allt hårdare idag, jämför oss med andra, tenderar att vara självkritiska, känna oss otillräckliga och fokusera på prestation.

Denna workshop syftar till att medvetandegöra och reflektera kring detta. Där den fysiska yogan varvas med avslappning, andningsövningar och reflektionsövningar med temat självmedkänsla.

Vi låter den annars prestationsinriktade vardagen få pausa. Går från görandet, till att landa i våra kroppar, i varandet. Med hjälp av övningar i självmedkänsla kan vi möta livets klurigheter med en snällare och mer förstående approach. Istället för med självkritik och krav på prestation.

Under denna workshop guidas ni av Sofia Kingstedt von Corswant. Sofia är utbildad beteendevetare, yogalärare (specialiserad på ungdomar), gymnasielärare i psykologi, mental träning och idrott & hälsa och driver Yogiteens. Yogiteens är hennes egna initiativ för att inspirera och vägleda unga till en mer välmående skoltid och vardag! Här kan du läsa mer om hennes arbete www.yogiteens.se.

Sofia har många års erfarenhet av att kombinera yoga & psykologi och har genom åren guidat tusentals ungdomar. Så denna workshop är för dig som ung, men även för dig som vuxen, som är nyfiken på området self compassion! Du är varmt välkommen tillsammans med ditt barn, förälder eller annan närstående du skulle vilja dela denna workshop tillsammans med.

footer
footer