YOS YOGA + BREATHE IN = EN WORKSHOP I MEDITATION

Lärare

AXEL WENNHALL

DATUM & TID:
30 Mars, kl 14-16.30
11 Maj, kl 14-16.30

PRIS: 400kr
ANMÄLAN: info@yosyoga.se

  • Dela

Om du tänker tillbaka på de bästa stunderna i ditt liv så har de alla en sak gemensamt. Du var helt närvarande där och då, utan tankar på det förflutna eller framtiden. I nuet så finns det oftast inga större problem, så det är grym plats att vara på och det är precis det vi ska träna på.

Under 2.5 h kommer Axel Wennhall att gå igenom grunderna i Mindfulness (medveten närvaro) och guida oss igenom flera olika meditationer. Axel Wennhall är meditationscoach och grundare i Breathe In, som arrangerar meditations- och äventyrsresor. Nu håller Breathe In i samarbete med Yos den mycket uppskattade workshopen i meditation för andra gången.
Workshopen är uppbyggd i tre delar där vi börjar med att bygga upp vår koncentration. I den andra delen fokuserar vi på insiktsmeditation (vipassana). Och i den avslutande delen så arbetar vi med medkänsla och kärleksfull vänlighet (metta) till oss själva och andra.
Eftermiddagen är till både för dig som är nyfiken på mindfulness och vill lära dig att meditera men även för dig som vill fördjupa dina kunskaper och som vill meditera tillsammans i grupp. Alla deltagare kommer även att få med sig konkreta tips för hur de kan fortsätta att meditera hemma. Kom, häng och meditera tillsammans med oss!
Vill du veta mer om Breathe In och deras meditations- och äventyrsresor kan du läsa mer här www.breathein.se.

footer
footer